Dinulescu

Au apărut surprize în ceea ce priveşte viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi, desemnat de Partidul Naţional Liberal (PNL). Dacă până în urmă cu câteva zile, Marian Dinulescu era confirmat ca viitor preşedinte, ieri, în cadrul conferinţei de presă organizată la sediul PNL (fostul PDL), deputatul Vasile Iliuţă a declarat că pot apărea surprize în funcţie de rezultatele obţinute la alegerile locale din iunie 2016. Acesta a lăsat de înţeles că oricare dintre cei trecuţi pe lista consilierilor judeţeni ar avea o şansă la şefia Consiliului Judeţean, în funcţie de rezultate şi de implicare. Nu întâmplător sunt trecut pe lista consilierilor judeţeni. Cred într-o competiţie şi între cei care performează la nivelul Consiliului Judeţean, a consilierilor care se vor implica astăzi, iar dacă rezultatele vor fi bune la Consiliul Judeţean în cadrul partidului, nu numai Dinulescu, care este desemnat candidat… poate să apară şi surprize dintre cei care vor vrea să câştige cât mai mult pentru PNL. Aceste lucruri se vor face la final de campanie electorală, se va face o analiză şi, în funcţie de rezultate şi de implicarea consilierilor judeţeni care sunt pe listă, se va decide ce soartă va avea şi Consiliul Judeţean viitor”, a declarat Iliuţă.

Deputatul a precizat că începe campania electorală cu speranţa că Partidul Naţional Liberal va câştiga 40 de primării la nivel de judeţ. “Suntem deja pregătiţi să intrăm în campanie electorală. Noi venim în ultima conferinţă de presă, înainte de începerea campaniei, să spunem că suntem pregătiţi  astăzi să câştigăm şi Primăria Muncipiului Călăraşi şi cele 40 de primării cu care am intrat în competiţie. Credem în Dan Drăgulin, credem în şansa pe care o are astăzi PNL. (…) De mâine, campania electorală începe pentru PNL, pentru Dan Drăgulin, pentru Marian Dinulescu, Pentru Vasile Iliuţă şi pentru toată echipa de consilieri judeţeni şi municipali şi restul echipei unde am desemnat primari şi consilii locale pe care vrem să le câştigăm cu majoritate de voturi. Este o competiţie destul de dură. O competiţie cu atac la persoane. Trebuie să acceptăm aceste lucruri. Examenul la patru ani a venit, trebuie să-l dăm cu toţi. Suntem dooriţi, vom fi în continuare, nu suntem doriţi, înseamnă că am avut nişte probleme şi trebuie să facem o evaluare. dacă o să avem o pierdere în judeţ, trebuie să ne facem evaluări şi să refacem organizaţia de acolo să putem deveni mai puternici în competiţiile viitoare”, a mai spus Iliuţă.

Vizibil deranjat de declaraţia deputatului Vasile Iliuţă, Marian Dinulescu a afirmat: “Începe o competiţie între partide. Eu nu văd o competiţie în interiorul partidului nostru aşa cum vede domnul deputat. Noi vom fi câştigători în judeţul Călăraşi şi am încredere că vom scoate 16, 17 consilieri judeţeni. Am încredere că vom câştiga trei oraşe (Călăraşi, Fundulea şi Budeşti) şi 43 de localităţi rurale”.