În perioada 5 – 10 august 2020, Primăria Comunei Vlad Țepeș, organizează Tabăra Tematică „Curs de dezvoltare comunitară” la Bran, județul Brașov, în cadrul subactivității A7.2. „Voluntariat”, aferentă proiectului „Procomunitate”.

În cadrul taberei, 20 de persoane din grupul țintă beneficiază de un curs de dezvoltare comunitară, transport și pensiune completă.

În această tabără sunt respectate toate măsurile de siguranță pentru a preveni răspândirea virusului Covid-19 și a se putea organiza evenimentul în siguranță.

Aceasta este ultima tabără din seria școlilor de vară pentru elevii din Grupul Țintă, organizată în cadrul proiectului „Procomunitate”, un proiect POCU implementat de Primăria Comunei Vlad Țepeș din Călărași în parteneriat cu Școala Gimnazială Nr. 1 Vlad Țepeș. Elevii beneficiază de cazare, mâncare și transport dus – întors gratis, dar și de jocuri și fel și fel de activități educative, interactive și de socializare.

În primele două zile, tinerii au participat la activități interactive, au jucat jocuri de socializare pentru a se cunoaște mai bine, au completat un chestionar inițial și și-au sădit o plantă pe care va trebui s-o îngrijească până la sfârșitul taberei. Apoi s-au relaxat afară unde au respirat aer curat de munte și s-au jucat volei, fotbal și tenis.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014 – 2020.