CJCC Călăraşi și Teatrul Nottara vă invită marți, 21noiembrie,  la spectacolul „Vizitatorul”, în regia lui Claudiu Goga.

Din distribuţia piesei fac parte Alexandru Repan (Sigmund Freud), Mircea Andreescu (Necunoscutul), Crenguţa Hariton (Anna Freud), Cristian Nicolaie (Nazistul).

Sinopsis: 1938 – Al Treilea Reich este în ascensiune. Persecuţiile împotriva evreilor se înmulţesc şi devin din ce în ce mai agresive. Molima urii cuprinde liniştitele oraşe europene şi îmbolnăveşte de nesiguranţă lumea întreagă. Austria este şi ea cuprinsă de teroare, dar celebrul psihanalist Sigmund Freud refuză să îşi părăsească reşedinţa. Se încăpăţânează să nu recunoască ameninţarea care se iveşte la orizont. Într-o noapte înstelată, străzile Vienei sunt cutremurate de cântecele soldaţilor germani  şi strigătele îngrozite ale cetăţenilor doborâţi de pumnii acestora. Anna Freud este luată de Gestapo din propria casă. Freud, tatăl său, rămâne singur, aşteptând întoarcerea ei. Dar în cabinetul său apare un necunoscut bizar. Cine este acest vizitator neanunţat? Un nebun în căutarea unei salvări? Poate este un prieten la nevoie?… Sau este Dumnezeu Însuşi? Regizorul Claudiu Goga construieşte spectacolul pe tensiunea dialogului dintre cele două personaje – joc al îndoielii şi al dezamăgirii, al incertitudinii, unde singura scăpare este speranţa – în interpretarea a doi mari actori: Alexandru Repan şi Mircea Andreescu.

Spectacolul de teatru „Vizitatorul” va fi susţinut în sala de “Barbu Știrbei” a Centrului Judeţean de Cultură şi Creaţie Călărași. Durata piesei este de 80 de minute, fără pauză. Relații și rezervări la numărul de telefon: 0242/314.925.