Organizaţia British Council România organizează examene Cambridge Assessment English. Orice persoană interesată se poate înscrie la orice examen urmând câţiva paşi simpli accesând link-ul https://www.britishcouncil.ro/examene/cambridge/inscriere.

Misiunea British Council România este de a le face tinerilor interesaţi experiența susținerii unui examen Cambridge Assessment English cât mai pozitivă posibil.

Organizaţia primeşte înscrieri din partea candidaților individuali și organizează examene în școli și instituții din peste 50 de orașe din România.

Pentru examenele Computer Based (pe calculator) nu se acceptă transferuri de la un centru de examinare la altul (de pildă de la Iași la București).

Participanții la cursurile Centrului de Limba Engleză British Council România beneficiază de 10% reducere la înscrierea la toate nivelurile de examene Cambridge Assessment English (cu excepția YLE), în următoarele condiții: înscrierea la examen se va face în termen de maxim 12 luni de la finalizarea cursului; taxa de înscriere se va achita doar prin transfer bancar de la banca la care aveți cont deschis sau în numerar la Banca Transilvania.

Perioadele de înscrieri pot suferi oricând modificări.