Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi reaminteşte persoanelor interesate că până la data de 15 noiembrie 2019 au loc înscrierile pentru participarea la concursurile de admitere în școlile de agenți de poliție.

 

Tinerii pot candida pe cele 765 de locuri (dintre care 22 de locuri speciale pentru rromi și zece pentru alte minorități) la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și pe 162 de locuri (dintre care trei sunt locuri speciale pentru rromi și trei pentru minorități), la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca. Astfel, până la data de 15 noiembrie 2019, toți cei interesați pot depune dosarul de înscriere la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Despre condițiile de recrutare, documentele pe care trebuie să le conțină dosarul, evaluarea performanței fizice, proba de verificare a cunoștințelor și despre alte neclarități privitoare la admiterea în școlile de agenți de poliție, pot fi găsite pe site-ul Poliției Române, la secțiunea carieră – Admitere 2019 și ianuarie 2020 la link-ul:

https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2019-si-ianuarie-2020 .

Concursul de admitere se va desfășura în perioada 10 – 23 ianuarie 2020.