Pentru acei tineri motivați să își înceapă propria afacere și au o idee de business pe care vor să o pună în aplicare s-a deschis etapa de preselecție în cadrul evenimentului Tinerii în Arenă, cel mai mare eveniment de business pentru Generația Z din România.
Evenimentul anterior, din noiembrie 2020, a avut peste 1.800 de participanți înregistrați și o audiență online de peste 20.000 care au urmărit cu atenție sfaturile unor antreprenori de succes precum Dragoș Petrescu, Dragoș Anastasiu, Daniela Marișcu, Cristian Onețiu, Cristina Bâtlan și Radu Constantin.
În ediția aceasta organizatorii și-au propus să selecteze 15 tineri pe care să îi treacă printr-un program de mentorat de aproximativ două luni, înainte de a-i selecta pe cei șapte care își vor prezenta ideile de business în fața a șapte dintre cei mai cunoscuți și de succes antreprenori români.
„Ne propunem să îi identificăm și sprijinim pe acei tineri între 16 și 24 de ani care sunt determinați și au o idee de business în care cred. Generația Z are nevoie de modele, de tineri asemenea lor, care să le arate că se poate. Dorința antreprenorială este mare, însă avem nevoie să trecem și la acțiune. Prin mentorat și sprijin putem să creăm niște povești inspiraționale care să îi motiveze pe cei cu o idee să o pună în aplicare”, a declarat Alin Claudiu Apostu, gazda evenimentului și organizatorul Vreau să fiu Antreprenor – proiectul sub umbrela căruia se desfășoară evenimentul Tinerii în Arenă.
Înscrierile pentru ideile de business sunt deschise până pe 23 februarie, iar tinerii care își doresc să aplice trebuie să completeze un document prin care detaliază ideea lor de business și să trimită un videoclip în care să arate povestea și motivația lor.
Mai multe informații pot fi aflate pe site-ul https://vsfa.ro/tinerii-in-arena/, unde organizatorii au pus la dispoziție documentele de sprijin pentru procesul de înscriere al ideii de business.