Noul președinte al Organizației Județene Călărași a TNL, Alexandru Vasile, avându-i alături pe președintele Organizației Județene Călărași a Partidului Naţional Liberal, Daniel Ștefan Drăgulin, și pe președintele executiv TNL Călărași, Ștefan Stan, a susținut o conferință de presă, în cursul zilei de miercuri, 18 octombrie.

Tineretul Național Liberal Călărași i-a avut ca invitați pe deputatul Mara Mareș, candidat la președinția TNL, și pe vicepreședintele Tineretului Național Liberal, Alexandru Kocsis. Mara Mareș va fi susținută la alegerile de duminică, 22 octombrie, de o delegație reprezentativă a TNL Călărași pentru funcția de președinte al Tineretului Național Liberal.

“Vreau să îl felicit pe Alexandru Vasile pentru reuşita lui de duminică. Sunt convinsă că viitorul tineretului liberal din judeţul dumneavoastră va lua alt curs , unul pozitiv. Eu sunt onorată şi mult mai mult motivată având încrederea şi susţinerea unui judeţ atât de important ca şi Călăraşiul nu doar pentru PNL cât şi pentru ţara noastră. Pornim împreună cu Alexandru, cu Ştefan, cu Cristi, cu Andrei la un drum uneori poate şi puţin anevoios, însă cu siguranţă care ne va duce acolo unde merităm. Avem tineri forte buni în partid, profesionişti care au nevoie de un culoare pentru a ajunge în faţă. Eu împreună cu colegii mei vom munci să punem pietre de temelie la succesul partidului nostru şi ne asumăm că tineretul României va fi prioritatea noastră, pe ei ne vom focusa şi vom încerca să îi sprijinim şi să le fim alături”, a declarat Mara Mareș. În situaţia în care Mara Mareş va câştiga preşedinţia TNL, organizaţia de la Călăraşi va avea alocate trei locuri în Biroul Permanent al Tineretului Național Liberal.