Tineretul Naţional Liberal (TNL) Călărași va da, din nou, tonul iubirii, în cadrul celei de-a XIII-a ediții a acțiunii „De Dragobete, iubește românește!”, şi în comuna Cuza Vodă.

 

TNL Călăraşi îi invită pe îndrăgostiţi pentru a sărbători dragostea în cadrul celui mai popular eveniment. Această acţiune este desfăşurată sub denumirea „De Dragobete, se sărută fetele!, unde tinerii liberali îi aşteaptă pe îndrăgostiţi la Căminul Cultural din comuna Cuza Vodă  pentru a lua parte la o serie de surprize. Astfel, se vor oficia căsătorii pentru o zi, dar şi o serie de activităţi precum karaoke, party şi lansare de lampioane.

Mai mult decât atât, în cadrul acestui eveniment, va fi organizat un concurs de declaraţii de iubire, prin care va fi premiată cea mai originală declaraţie.

De asemenea, se va desfăşura şi un concurs de dans în pereche. Cei care doresc să se înscrie la concurs pot apela la numărul de telefon 0731/136.695 sau pot scrie pe pagina de facebook a Tineretului Naţional Liberal Cuza Vodă.

Tinerii liberali aşteaptă cât mai multe cupluri alături de ei pentru a se bucura împreună de simbolul iubirii românești, Dragobetele.