După două zile în care judeţul Călăraşi a fost izolat din cauza viscolului şi a căderilor mari de zăpadă, situaţia traficului rutier a revenit la normal. Drumurile naţionale, judeţene şi Autostrada Soarelui au fost redeschise. În unele zone s-a mai circulat în condiţii de iarnă sau cu restricţii de tonaj.

În municipiul Călăraşi s-au închis tronsoane de drum pentru transportul zăpezii din intersecțiile mari. Acțiunile de deszăpezire au continuat și în cursul nopţilor. Astfel, a fost închis traficul în zona Orizont pentru îndepărtarea zăpezii din zona Pieţei Big. De asemenea, s-a făcut deszăpezirea din zona Obor, în parcările din faţa cimitirelor, în zona foarte aglomerată Progresul – Eroilor – 1 Decembrie.

Având în vedere căderile abundente de zăpadă din ultimele zile, Primăria Municipiului Călărași atenționează toate persoanele fizice și juridice asupra obligației de a curăța trotuarele și acoperișurile de zăpadă și să îndepărteze țurțurii de gheață formați la nivelul acoperișurilor, pentru a preveni accidentarea concetățenilor. Nerespectarea celor menționate anterior constituie contravenție și se sancționează conform prevederilor legale.