Tehnici de analiză

0

În traumatismele spatelui, este remarcabil de important să se relaxeze persoana fără să se miște prea mult și, de asemenea, să actualizeze vagonul spitalului cât mai curând posibil. Dacă medicul crede că există fracturi de spate, el poate solicita radiografie, tomografie calculată site, precum și imagini RM pentru a crea un prognostic definitiv al pacientului.

Cum este diagnosticul fracturilor coloanei vertebrale?

În cazurile de traumatism vertebral, este extrem de esențial transportarea persoanei la centrul de sănătate local și modul în care este efectuată procedura. Vagonul spitalului și, de asemenea, paramedicii profesioniști trebuie să fie așteptați la transport.

Tehnici de analiză

Defalcarea pentru a aduce individul într-un cadru adecvat este printre elementele cele mai esențiale care au un efect asupra viitorului accidentului. După ce au primit cabinetul de urgență, cadrele medicale pot solicita respectarea examenelor pentru a face prognosticul prin executarea intervenției și examinării inițiale.

Radiografia direct

Este prima evaluare care se efectuează asupra clienților împreună cu un accident de gândire, deseori poate dezvălui eficient dacă există o vătămare.

Tomografie computerizata
Prezintă fracturi mult mai bine decât radiografia dreaptă. Se efectuează în mod regulat în unele centre medicale. În alte cazuri, se poate solicita să se analizeze gravitatea și forma fisurilor observate pe radiografie directă.

Imagistica prin vibrații magnetice (RMN).

Este printre cele mai eficiente metode de analiză a măduvei spinării și a țesuturilor moi. Nu este necesar pentru fiecare pacient, dar poate fi solicitat la indivizi împreună cu fracturile osoase pentru a examina severitatea fisurii, precum și starea de sănătate a țesuturilor moi.

De asemenea, ar putea fi solicitat în cazul accidentelor inexplicabile ale coloanei vertebrale sau doar în cazul în care cantitățile accidentului coloanei vertebrale, precum și fracturile vertebrale nu se potrivesc.

Cum se produce un accident de coloană vertebrală?
Traumatismele măduvei spinării au loc, de obicei, după fracturile osoase vertebrale, când osul spart strânge canalul prin care trece coloana vertebrală. Cu toate acestea, poate participa cu ușurință și la extinderea excesivă a coloanei vertebrale fără fisurarea țesutului osos, în special la copii. Fracturile oaselor din spate și leziunile personale pot apărea în orice componentă a vertebrelor, de la gât până la coccis.

De câte moduri pot apărea fracturile coloanei vertebrale? fracturi osoase.

Dacă pe un os sunt poziționate tone suplimentare decât poate rezista cu ușurință, osul se va rupe cu siguranță. Una dintre cele mai comune forme de fractură osoasă este de fapt „fisurile de compresie”, prin care prima parte a vertebrelor se prăbușește. Dacă sarcina utilă pe spate este și mai severă, în acel moment componenta centrală și, de asemenea, posterioară a vertebrelor pot fi rupte în plus, precum și componentele rupte se pot schimba în direcția canalului vertebral și, de asemenea, dăunează măduva spinării.

Această formă de fisură este numită „fractură osoasă”. Deși leziunile măduvei spinării și, de asemenea, depresia predomină în fisurile bang, nu orice fractură osoasă spartă duce la depresie sau chiar la vătămare personală a măduvei spinării. Fracturile sunt de obicei într-o singură vertebră, totuși pot implica douăzeci% sau chiar 30% din mai multe vertebre, fie succesive, fie neconsecutive.

Deconectari precum si Fracturi-Dislocari.

Dacă ciorchinii de pe vertebre cresc mult mai mult, după aceea împreună cu crăpătura în os, în celulele netede care leagă vertebrele precum și le țin pe toate împreună; Accidentul la discuri, tendoane și, de asemenea, joncțiuni se poate întâmpla cu ușurință. În această situație, ambele vertebre sunt de fapt separate, altele, precum și deplasarea greșită a coloanei vertebrale.

În timp ce deconectarea coloanei vertebrale nu este de fapt considerată o luxație cauzată de leziuni ale țesuturilor blânde, este de fapt considerată o „luxație ruptă” împreună cu o fractură a osului vertebral. Odată cu aceste două forme de vătămare corporală, accidentul măduvei spinării se dezvoltă frecvent și se transformă, de asemenea, într-una dintre cele mai nesigure forme de vătămare.

În același timp, deconexiunile și, de asemenea, fracturile-luxații sunt mult mai greu de vindecat decât leziunile personale cu doar fracturi. Pentru acești factori, deconexiunile sau luxațiile fracturate necesită de obicei tratament chirurgical.

  • Metode de procedură.
  • Terapia Fracturii Spatelui.

În primul rând, un medic specialist își dă seama dacă coloana vertebrală poate suporta funcționalitatea portantă și dacă există o leziune a nervilor. Procedura de disconfort este de fapt abordarea principală în cazul persoanelor care nu provoacă traume neurologice și se crede că nu au nicio grijă în ceea ce privește suportul coloanei vertebrale (de încredere).

În funcție de circumstanță, perioadele limitate de odihnă în dormitor, precum și corsetele de restricție ar putea fi de fapt încurajate. Cu toate acestea, dacă stabilitatea vertebrelor suferă din cauza fracturii osoase și ajunge să nu-și poată îndeplini funcția portantă (stabilă) și mai ales dacă există depresie parțială sau completă, terapia operativă este de fapt cu siguranță utilizate (împreună cu unele excepții minore).

Care sunt procedurile pentru fracturile osoase vertebrale?

Intenționează să gestioneze disconfortul și, de asemenea, să garanteze stabilitatea coloanei vertebrale și, de asemenea, să o repare la persoanele fără leziuni personale ale coloanei vertebrale.

Obiectivele principale sunt de a opri deteriorarea vertebrelor rănite care se ameliorează pe măsură ce trece timpul și care duce, de asemenea, la o cocoașă, sau chiar de a preveni o rănire personală a măduvei spinării prin stimularea cocoșului.

La persoana cu leziuni personale ale măduvei spinării, tulburările precum presiunea țesutului osos, precum și strângerea coloanei vertebrale care duc la vătămarea personală sunt de fapt încercate să fie îmbunătățite. Utilizarea foarte timpurie a terapiei este de fapt semnificativ semnificativă la clienți, împreună cu depresia limitată.

Deoarece pacienții împreună cu paralizia limitată au o posibilitate mai mare de vindecare. La persoanele cu depresie totală, posibilitatea de reabilitare poate fi mult mai mică. Cu toate acestea, pentru reabilitarea timpurie a acestor clienți, vertebrele rupte trebuie să fie reparate rapid și, de asemenea, propria stabilitate ar trebui să fie restaurată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.