Transport agabaritic pe ruta Constanța Poarta 7 – Oltenița Port, în perioada 28 decembrie 2021 – 5 ianuarie 2022

În perioada 28 decembrie 2021 – 5 ianuarie 2022 se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul: Constanța Poarta 7 (județul Constanța) – A4 – DN2A – Giurgeni (județul Ialomița) – DN21 – Drajna Nouă (județul Călărași) – Călărași – DN3 – DN31 – Oltenița – DN4 – Oltenița Port (județul Călărași).

Vehiculul transportă o confecție metalică.

Lățimea maximă a vehiculului este șapte metri, viteza de deplasare fiind adaptată condițiilor de trafic. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) menționează că, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 de kilometri la oră.

Etapele de desfășurare a transportului sunt stabilite de Poliția Rutieră. Vehiculul este însoțit de autovehicule autorizate și de echipaje ale Poliției Rutiere.Transportul nu se desfășoară în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagină în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.