În perioada 7 – 9 august 2019, se desfășoară un transport cu depășiri pe traseul: intersecţia (Drumul Naţional CB cu Drumul Judeţean 104) – Drumul Naţional CB – intersecţia (Drumul Naţional CB cu Drumul Naţional 4) – Drumul Naţional 4 – Olteniţa – Drumul Naţional 4 – Olteniţa Port.

Vehiculul transportă un rezervor presurizat destinat gazelor lichefiate produs la București, care este destinat exportului. Lățimea maximă a vehiculelor este 7,00 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic.

Menționăm ca în conformitate cu Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 de kilometri la oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri.

Transportul nu se desfășoară în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.