Duminică seara, în interval de o oră, în zona Lehliu s-au înregistrat trei accidente grave.

 Primul accident a avut loc în jurul orei 17:15, pe Drumul Naţional 3, în zona Lehliu Gară. Un autoturism a intrat în coliziune cu un atelaj hipo nesemnalizat. În urma impactului, patru persoane au fost rănite. Testaţi cu alcooltestul, rezultatele au fost următoarele: 0,43 mg/l alcool în aerul expirat pentru conducătorul căruţei şi zero pentru şoferul autovehiculului implicat în accident. În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi se fac cercetări pentru stabilirea exactă a condiţiilor în care s-a produs accidentul.

La ora 17:46, pe Drumul Naţional 3, între localităţile Plevna şi Mihai Viteazu a avut loc un alt accident. Două autoturisme (Dacia Logan şi Citroën Xantia) au intrat în coliziune frontală.  Traficul a fost blocat în zonă până în jurul orei 19:00, când Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a informat că circulaţia rutieră pe Drumul Naţional 3 Bucureşti – Călăraşi sa reluat, pe un fir alternativ. Din cauza unei coliziuni frontale între două autovehicule, traficul fusese oprit total pe raza localităţii Mihai Viteazul. În urma impactului, o persoană în vârstă de 47 de ani a decedat (şoferul Loganului), iar alta a fost rănită (încarcerată). Şoferul autoturismului marca Citroen a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Persoana rănită a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi transportată la spital. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi se fac cercetări pentru stabilirea exactă a condiţiilor în care s-a produs accidentul.

Al treilea accident s-a înregistrat în jurul orei 18:15, la ieşirea de pe Autostrada Soarelui, în zona Lehliu, în urma coliziunii dintre două autovehicule, Dacia Logan şi Volkswagen. În urma impactului, au rezultat trei victime, o persoană încarcerată în Logan şi două persoane rănite în Volkswagen. Victimele au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi transportate la spital. În acest caz, s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi se fac cercetări pentru stabilirea exactă a condiţiilor în care s-a produs accidentul.