Poliţiştii au reţinut, pentru 24 de ore, trei bărbaţi suspectaţi de săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Astfel, la data de 30 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Călăraşi au probat activitatea infracţională a trei bărbaţi din Roseţi, care, în luna decembrie a anului trecut, ar fi agresat fizic un consătean.
Cei trei bărbaţi sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Aceştia au fost reţinuţi de poliţişti şi depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, ieri fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi cu propunere de arestare preventivă.

Reţinut de poliţişti, după ce şi-a lovit fiul

Un bărbat din oraşul Lehliu-Gară a fost reţinut, pentru 24 de ore, de poliţişti, după ce şi-ar fi agresat fizic copilul minor.
Poliţiştii desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiuni de violenţă în familie faţă de un bărbat, care, la începutul lunii ianuarie a acestui an, şi-ar lovit fiul minor. Astfel, la data de 30 ianuarie 2017, acesta a fost reţinut de oamenii legii pentru 24 de ore.
Cel în cauză a fost prezentat Judecătoriei Lehliu-Gară, care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, bărbatul fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.