În data de 21 octombrie 2017, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Oltenița, pe numele unui bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Curcani. Bărbatul, condamnat la patru ani de închisoare pentru săvârșirea infracţiunii de proxenetism, a fost depus în penitenciar.
De asemenea, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Dragalina, condamnat la şapte ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, a fost depus în penitenciar de polițiști. Pe numele acestuia, Judecătoria Călărași a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Totodată, polițiștii au depus în penitenciar un bărbat în vârstă de 53 de ani, din municipiul Călărași, condamnat la trei ani și patru luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, exacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta ori în numele ei și evaziune fiscală în formă continuată.