Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Olteniţa cercetează în stare de reținere trei bărbați pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La data de 14 februarie 2021, polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de o femeie în vârstă în vârstă de 40 de ani, din comuna Spanțov, județul Călărași, cu privire la faptul că fiul său a fost agresat de mai multe persoane.
În fapt, pe fondul unui conflict spontan, doi tineri în vârstă de 23 și 17 ani, în timp ce se aflau în comuna Spanțov, pe strada şoseaua Olteniței, pe fondul unui conflict spontan au fost agresați fizic de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 42 de ani, aceștia din urma lovindu-i cu pumnii în zona feței.
Ca urmare a probatoriului administrat, la data de 22 februarie 2021, cei trei bărbați au fost identificați, a fost probată activitatea infracțională și luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.
Cei în cauză au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călărași, urmând a fi sesizat parchetul în vederea luării unor măsuri preventive.