Trei canotori ai Clubului Sportiv Municipal (CSM) Călăraşi vor participa la Campionatele mondiale de canotaj de la Tokyo.

În Japonia, în perioada 08 – 11 august 2019, vor avea loc Campionatele mondiale de canotaj, unde vor participa şi trei reprezentanţi ai CSM Călăraşi. Aceştia sunt: Cristina Drugă, campioană a Europei în anul 2018, în Franţa; Gabriela Paraschiv, medaliată la Campionatele Europene şi Campionatele mondiale din anul 2018; Cristi Sandu, care a obţinut locul I la Campionatele Balcanice din anul 2018 şi locul VI la Campionatele Europene din Germania 2019. Aceşti trei sportivi au adunat în colecţia lor multe rezultate de valoare. “Să le urăm succes sportivilor noştri şi celorlalţi reprezentanţi ai României la cea mai puternică întrecere de canotaj a anului 2019! Hai, România”, transmite directorul CSM Călăraşi, Dumitru Chirilă.

“Noi reprezentăm România în lupta medaliilor mondiale de la Tokyo. Este un privilegiu și o responsabilitate pe care o vom îndeplini, indiferent de cât de mare va fi concurența. Plecăm hotărâte și încrezătoare pentru a duce drapelul României pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Nu o să fie ușor, dar împreună vom reuși”, a declarat sportiva CSM Călăraşi, Cristina Drugă.