Trei sportivi călărăşeni s-au clasat pe prima poziţie în cadrul etapei zonale a Campionatelor Naţionale de Culturism. Competiţia s-a desfăşurat la Ploieşti, în data de 9 martie 2019.

 

Clubul Sportiv Fortus Călăraşi s-a deplasat la Ploieşti cu şapte culturişti, care au obţinut următoarele rezultate remarcabile: locul I la categoria 70 de kilograme, culturism seniori – Ciprian-George Solzaru; locul I la categoria 70 de kilograme, culturism juniori mici – Damian-Gigi Fusea; locul I la categoria +70 de kilograme, culturism juniori mici – Cătălin-Marian Ioniţă; locul II la categoria 70 de kilograme, culturism juniori mari – Georgian Petcu; locul II la categoria open men physique juniori 16-19 ani – Ştefan-Alexandru Nan; locul III la categoria bikini fitness 179 de centimetri senioare – Nicoleta Dumitru; locul IV la categoria 70 de kilograme, culturism seniori – Paraschiv Laurenţiu.

La startul acestui eveniment au fost prezenţi sportivi din partea de sud a ţării (municipiul București şi județele Argeș, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Ilfov, Mehedinți, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Vâlcea).

 

Culturistul Ciprian Solzaru, selecţionat în lotul ce va reprezenta România la Balcaniada din Grecia

 

În urma rezultatului obţinut la această competiţie, sportivul Ciprian-George Solzaru a fost convocat la lotul ce va reprezenta România la Balcaniada din acest an, care se va desfăşura în perioada 17 – 19 mai, pe insula Corfu (Grecia). Culturistul Ciprian-George Solzaru a revenit în activitatea sportivă după o pauză de doi ani, timp în care s-a căsătorit, fiind tăticul unui băieţel de doi ani care speră să îi calce pe urme.

 

Nelu Başfalion: „Le mulţumesc sportivilor pentru munca depusă, seriozitatea, abnegaţia în pregătire”

 

Le mulţumesc sportivilor pentru munca depusă, seriozitatea, abnegaţia în pregătire şi le doresc succes la toate competiţiile la care vor concura în anul 2019”, a declarat preşedintele Clubului Sportiv Fortus Călăraşi, Nelu Başfalion.