Update: În prezent, doar principalul suspect, Alexandru Dan şi Valentin Bivolaru sunt reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei, cu propunerea de arestare preventivă. Cristian Ene şi Alexandru Dan sunt copii instituţionalizaţi în centrul de plasament de la Perişoru, aceştia fiind luaţi în asistenţă maternală de când aveau 5 luni.  Alexandru Dan a stat 15 ani la această familie. În momentul tragediei, el era învoit de la centrul de plasament pentru a-şi vizita familia adoptivă. Cristian Ene e dat dispărut de câteva zile de la centrul de plasament din Perişoru. Ambii sunt cunoscuţi cu antecedente penale, ultima măsură dată de instanţa judecătorească, de la finele săptămânii trecute, fiind cea a asistării zilnice de către serviciul de probaţiune.

 

O adevărată tragedie a avut loc aseară, în municipiul Călărași. Un triplu asasinat a fost comis, iar suspecții sunt trei tineri de 17 ani. Doi dintre aceștia provin din Centrul de Plasament “Sfântul Ştefan” Perişoru. Doi bătrâni, soț și soție, de 82 de ani (bărbatul) și 80 de ani (femeia), dar și fiica acestora, de 58 de ani, au fost uciși prin înjunghiere. Unul din presupuşii autori ai omorului este chiar băiatul luat în plasament de această familie. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, agent de poliție Bianca Ghiveci, teribila crimă s-a petrecut într-o locuință situată pe strada Mihail Sadoveanu, în jurul orei 21:43.

În seara de 12 noiembrie 2018, un vecin al victimelor a sesizat că cei doi bătrâni, bărbatul și femeia, împreună cu fiica lor, au fost uciși prin înjunghiere. Acesta a apelat numărul unic de urgență 112 pentru a anunța tragedia. Polițiștii au depistat imediat minorii suspecţi. Este vorba despre: Bivolaru Valentin (17 ani), Alexandru Dan (17 ani) și Ene Cristian (17 ani). După comiterea omorului, autorii au sustras și un autoturism Opel aparținând victimelor. În prezent, cei trei adolescenți se află în custodia poliției. În continuare, se efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului, pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a săvârșit omorul.