Ce să bei?

0

Consumul a minimum 3 litri de apă pe zi curăță vezica urinară și evită infecțiile sistemului urinar, precum și facilitează drenarea intestinelor. Apa trebuie să fie bine întreținută, dacă nu, ar trebui să fie aburită timp de cel puțin douăzeci de minute și să se răcească. Spre deosebire de apă, ceai de plante, cafea, recipient de suc de produse din fructe, de asemenea – www, să fie de fapt în stare de ebrietate.

Laptele deține un punct vital în satisfacerea cerințelor sănătoase de proteine, vitamine și minerale, totuși mai mult de 600 ml de lactate nu trebuie să fie efectiv în stare de ebrietate în fiecare zi, dat fiind că mai mult de acest volum de lactate poate induce îngrijorări la nivelul rinichilor.

Efectuați cu siguranță să nu beți alcool în exces, alcoolul declanșează oportunități sporite de golire a sacului și, de asemenea, excesul de băuturi alcoolice provoacă „deshidratare” (pierderea apei, diaree).

ARĂTAȚI MÂNĂ ȘI PICIOARE

Locurile imobilizate ale sistemului corpului se pot umfla, ca urmare a fluxului sanguin inadecvat în aceste locații. Este important să evitați umflarea, deoarece umflarea poate provoca deformarea degetelor și picioarelor. protejează și gestionează umflarea;

ARĂTAȚI MÂNĂ ȘI PICIOAREARĂTAȚI MÂNĂ ȘI PICIOARE

• Într-un scaun cu rotile sau chiar într-un pat, așezați mâinile pe perna peste coate și, de asemenea, odihniți-vă.
• Dacă este necesar, utilizați mănuși de protecție pentru mâini.
• Masează delicat articulațiile palmelor sau picioarelor inflamate.
• Măriți puțin picioarele saltelei și odihniți-o pentru a vă asigura că picioarele umflate se ridică pe genunchi.
• Deplasați-vă atâta timp cât este posibil.
Tromboză generală (TVP).
Dacă umflarea nu dispare chiar și după efectuarea celor de mai sus, există de fapt o complicație gravă, tromboza vaselor de sânge poate să se fi dezvoltat. Medicul ar trebui să fie sunat cu adevărat și să urmeze instrucțiunile medicului.

OASE SLABĂ ȘI FRACTURA OSĂ.

Ca urmare a unei leziuni ale coloanei vertebrale, țesuturile osoase ale picioarelor încep să se deterioreze din cauza faptului că de fapt nu sunt utilizate. Pe măsură ce țesuturile osoase ajung să fie mai slabe, pericolul fracturilor sau traumatismelor crește, ceea ce se poate întâmpla cu ușurință atunci când stai într-un dispozitiv de mobilitate și, de asemenea, fie se ridică, fie se ridică de fapt incorect prin altcineva. Semnele de fisuri pot prezenta umflare, transpirație extremă sau indicii de disreflexie. (găsește 2.5).
În cazul în care piciorul este chiar crăpat, acesta este pus într-un mod dirijat din cauza medicului, matrița nu trebuie să fie de fapt prea strânsă și nici la fel de slăbită. Pentru a opri formarea leziunilor de tensiune în cursul modelului, amplasarea ar trebui schimbată des.

DURERE.

Cu un traumatism al măduvei spinării, este obișnuit ca o persoană să aibă dureri acum și, de asemenea, în următoarele câteva săptămâni. Cauza acestei dureri sunt fibrele rupte, oasele sparte, precum și țesuturile musculare inflamate ale spatelui. În unele cazuri, poate fi greu de găsit cauza principală a durerii. Uneori poate exista o coloană care de fapt nu este perfect organizată sau chiar un nerv ciupit. În această situație, cel mai probabil ar trebui să vă adresați unui medic sau terapeut.

Pentru a evita durerile pe termen lung;.

– Respiratoarele trebuie să fie protejate efectiv împotriva.
– Contractiile trebuie tratate.
– Persoana ar trebui să stea sau să stea în balamale în poziția corectă.
– Leziunile de decubit trebuie efectiv prevenite.
– Secrețiile urinare și intestinale trebuie să fie regulate.

Păstrează rece pe vreme caldă și, de asemenea, cald iarna. Corpul normal transpira pentru a se menține răcoros la căldură și, de asemenea, tremură pentru a rămâne confortabil pe vreme rece. La persoanele cu depresie a măduvei spinării, regiunile paralizate pot cu siguranță să nu transpire și să tremure.

Vreme caldă.

În căldură, locurile paralizate emană și vapori și, în consecință, scad apă, ceea ce poate provoca îngrijorări ale vezicii urinare, febră mare și mișcări calde. Pentru a evita supraîncălzirea locurilor paralizate, persoana trebuie să stea în husă pe vreme caldă, să poarte o pălărie, să folosească haine uimitoare, să prevină vărsarea la soare și, de asemenea, să bea multă apă. Pulverizarea cu apă pe corp sau chiar folosirea unui suport va păstra cu siguranță corpul rece.

Vreme rece.

Pe vreme rece, locurile paralizate devin reci și, de asemenea, persoana poate avea probleme de respirație sau chiar să fie răcită.
Ținutele confortabile ar trebui să fie îmbrăcate iarna și cu siguranță nu trebuie să stai în aer liber prea mult timp.

MIGRENA CONSTANTĂ ȘI PRESIUNE ÎNALTĂ.

Persoanele cu paraplegie mare (paralizie limitată) sau chiar tetraplegie (paralizie completă) s-ar putea plânge de o problemă necruțătoare, în plus față de hipertensiune arterială. Ei pot transpira intens, pot avea frig, pot avea fețe umflate, bătăi lente ale inimii și, de asemenea, pot fi frecvent anxioși și, de asemenea, iritabili. Această afecțiune se numește de fapt „disreflexie”.
Acest lucru este urgent și, de asemenea, trebuie rezolvat imediat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.