Aceasta este ultima săptămână de înscrieri la programul de responsabilitate socială „Permis pentru viitor”. În cadrul acestuia, sunt acoperite costurile școlii de șoferi pentru tineri din medii defavorizate, cărora existența permisului de conducere este un avantaj sau o condiție la angajare, ori în îndeplinirea sau extinderea atribuțiilor de serviciu.

Vă reamintim că se pot înscrie tineri din mediile defavorizate, cu vârsta între 18 şi 25 ani, care: sunt la începutul carierei profesionale, și/sau doresc să ocupe un loc de muncă, și la angajare este o condiție sau un avantaj existența permisului de conducere; au un loc de muncă/se află în activitate, și permisul de conducere ar fi un instrument benefic în îndeplinirea și/sau extinderea atribuțiilor de serviciu; au permis de conducere, dar pentru ocuparea unui loc de muncă sau îndeplinirea atribuțiilor de serviciu este o condiție sau un avantaj existența permisului de conducere categoriile C, D, tractoare agricole sau forestiere, troleibuze, tramvaie; din alte motive doresc să obțină permis de conducere, dar nu au posibilități materiale pentru acoperirea cheltuielilor aferente.

În cadrul celor trei ediții ale programului de până acum, 52 de tineri au obținut permis de conducere, și alți 37 de beneficiari sunt programați pentru susținerea examenului sau se află în diferite faze ale cursurilor școlii de șoferi.

Cei interesaţi se pot înscrie până la data de 25 ianuarie 2019. Mai multe detalii, dar şi formularele de aplicare se găsesc pe site-urile www.pentrucomunitate.ro, precum și www.molromania.ro. Programul este organizat de Fundația pentru Comunitate din fondurile puse la dispoziție de MOL România.