Sala de atletism „Ioan Soter” din București a fost gazda finalei Campionatului Național de juniori 2 (2002 – 2003), la care au participat și patru sportivi de la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Călărași. Competiţia s-a desfăşurat weekendul trecut.

După o prestație deosebită, atletul Ștefan Lică-Mihai, pregătit de profesorul Marius Tătaru, a cucerit titlul de vicecampion național în proba de triplusalt, cu o performanță ce reprezintă un nou record personal – 13,80 de metri.

Potrivit site-ului www.csscalarasi.ro, ultima săritură din concurs, peste 14 metri, ar fi putut să îi aducă chiar titlul, dacă nu ar fi depășit pragul cu câțiva centimetri. În a doua zi de concurs, de această dată în proba de lungime, sportivul s-a clasat pe locul 5, cu o performanță de 6,34 de metri, tot record personal, la doar patru centimetri de medalia de bronz. De asemenea, la proba de 800 de metri, au participat Antoniu Grama (2:07.70), Andrei Scorcealov (2:11.73), pregătiți de profesoara Daniela Sturz și juniorul 3 Sorin Pricopi (2:15.75) din Oltenița, pregătit de profesorul Mihai Secătureanu.

Rezultatele la Campionatele Naționale de sală sunt deosebite pentru sportivii noștri, în contextul în care nu avem deloc posibilitatea de a ne antrena specific în perioada de iarnă, Călărașiul nedispunând de o sală adecvată pentru atletism sau măcar o pistă sintetică. Urmează finalele Campionatelor Naționale de sală pentru copii 1 (2006 – 2007), pe 23 martie la București, precum și finala Campionatului Regional de sală copii 2 și 3 (2008 – 2009) la Câmpulung, pe 6 aprilie”, au transmis reprezentanţii CSS Călăraşi.