Biblioteca Județeană „Alexandru Odobescu” din Călărași invită călărăşenii să participe în data de 28 septembrie 2020, la ora 16:30,  la un eveniment cultural organizat cu sprijinul Consiliului Județean Călărași, prilejuit de apariția volumului „Personalităţi exemplare: copilăria, adolescenţa, tinereţea” al autorului local Victor V. Cutuș-Mureșan, personalitate marcantă a învățământului călărășean, profesor de limba și literatura română al Colegiului Naţional „Barbu Ştirbei”, fost inspector școlar, Cetățean de Onoare al municipiului Călărași și autor a peste 20 de opere și nenumărate articole și studii de publicistică.

Evenimentul va avea loc în Sala Perspective a Bibliotecii Județene Călărași, unde va fi prezent autorul volumului, care va încânta persoanele participante cu ultimul său produs editorial despre viața unor mari personalități din literatura română, bazată pe o minuțioasă documentare. Cartea reprezintă o resursă educativă formativă și informativă indispensabilă elevilor, profesorilor și cititorilor pasionați de biografii.

Sunt așteptați la eveniment utilizatori ai bibliotecii, profesori, jurnaliști, elevi, studenți, scriitori și toți cei interesați, în limita locurilor disponibile și cu respectarea măsurilor de prevenire a pandemiei actuale.