Vineri se aprind luminițele la Târgul de Crăciun din Călărași/Concerte până pe 31 decembrie

Consiliul Județean Călărași, prin Centrul Județean de Cultură și Creație (CJCC) Călărași, și Primăria Municipiului Călărași, invită vineri, 17 decembrie, începând cu ora 18:00, pe platoul din fața CJCC Călărași, la deschiderea oficială a Târgului de Crăciun Călărași 2021. În seara inaugurării, începând cu ora 18:30, artistul Aurel Moldoveanu va interpreta, timp de o oră, colinde tradiţionale de Crăciun.

Târgul va funcționa în perioada 17 – 31 decembrie, în intervalul orar 11:00 – 22:00, iar Moș Crăciun îi va aștepta pe micuți, în căsuța sa de lângă brad. Moş Crăciun va primi zilnic, în perioada 17 – 23 decembrie, în intervalele orare 11:00 – 13:00 şi 17:00 – 19:30, colindători cărora le va oferi copiilor mici surprize.

În cadrul acestui eveniment vor avea loc o serie de spectacole cu artiști îndrăgiți pe scena care va fi amplasată pe espalanada Consiliului Județean Călărași.

Organizatorii evenimentului sunt: Primăria Municipiului Călăraşi şi Consiliul Judeţean Călăraşi prin Centrul Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi.

Vor fi prezenţi operatori economici locali şi din ţară care vor comercializa produse tradiţionale specifice sărbătorilor de iarnă.

Participarea la Târgul de Crăciun se va face cu respectarea legislației în vigoare cu privire la combaterea virusului SARS-CoV-2.