Voluntarii Filialei Călăraşi a Crucii Roşii Române și  Jandarmeria Călăraşi au mers miercuri, 16 decembrie, în orașul Budești și satele Gruiu, Buciumeni și Aprozi. Trimiși de Moş Crăciun, reprezentanții celor două instituții au dus alimente de bază greu perisabile, fructe și legume, îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării unor familii în dificultate. De asemenea, aceştia au fost acasă la persoane vârstnice nedeplasabile și la familiile cu mulţi copii, copii care merg la grădiniță și la şcoală cu regularitate. Cadourile copiilor au fost primite de la elevii Şcolii nr. 49 din București și Şcoala Gimnazială „Mircea Vodă” Călăraşi.

„Mulţumim partenerilor și prietenilor jandarmi pentru tot sprijinul pe care ni-l acordă de fiecare dată!”, a declarat Aura Giurcă, directoarea Crucii Roşii Călăraşi.

După Budești, voluntarii au ajuns în comuna Ulmeni. Totodată, Crucea Roşie Călăraşi a primit din partea profesorului Iulian Ruseanu, de la Şcoala Gimnazială „Mircea Vodă”, 14 pătuțuri de copil care vor fi donate în această perioadă.

„Ştiţi care sunt definițiile bunătății, altruismului, a iubirii faţă de aproapele tău? Să dai fără să aștepți nimic în schimb, să dai din suflet pentru suflet!”, a mai spus Aura Giurcă.