Din cauza scoliozei

0

Scolioza este de fapt aplecarea coloanei vertebrale peste 10 grade lateral. Într-o vertebre obișnuită și sănătoasă, vertebrele sunt prezente în linie dreaptă înapoi și înainte, adică în regiunile gâtului, spatelui și taliei atunci când sunt privite venind de la coloană vertebrală. În scolioză, vertebrele sunt de fapt schimbate la dreapta sau chiar la stânga și împreună se rotesc în jurul propriei axe. Din acest motiv, este descrisă ca o deformare tridimensională.

Din cauza scoliozei, pe lângă vertebre, au loc modificări la nivelul șoldului, cutiei toracice și omoplaților și, de asemenea, apar tulburări de poziție și vizuale. La înființarea copiilor, această afecțiune declanșează lansare neobișnuită în stabilirea și, de asemenea, extinderea înapoi și din acest motiv, defecte la nivelul vertebrelor – Pagina principala.

Incidența scoliozei variază între 0,2 – 6%. Este chiar mai regulat și mai dinamic la femele. Se observă de fapt la 1,5% dintre copiii școlari, precum și se estimează că cel puțin 150.000 de copii din Turcia posedă scolioză.

Această boală, care este adesea văzută la copii în perioada preșcolară, este de 3-5 oportunități în plus, obișnuită la doamnele în anii adolescenței, în funcție de taxa de dezvoltare.

Din cauza scoliozei

Scolioza, care cu siguranță nu provoacă o problemă solidă în perioada foarte timpurie a pacientului, este depistată în principal din cauza evaluărilor școlare sau chiar a radiografiilor efectuate din orice motiv. Dimpotrivă, problema în ceea ce privește atractivitatea corpului copilului este printre cele mai importante motive absolute pentru ca familiile să consulte un medic. Condițiile de echilibru în umeri, omoplați, cantitatea de sâni și, de asemenea, pliurile secțiunii mediane sunt primele descoperiri izbitoare.

Acest lucru poate fi însoțit de dureri de spate și, de asemenea, de spate. Pe măsură ce nivelul curbei crește, poate apărea și suferința respiratorie.

Care sunt indicatorii scoliozei?

Scolioza poate dezamăgi orice tip de semne în perioada timpurie. Indiferent dacă semnele scoliozei răsare, de cele mai multe ori, nu se realizează nicio activitate având în vedere că aceasta nu duc la multe critici la individ. Chiar dacă chiar există critici, acestea sunt de fapt destul de puține. Din acest motiv, este de fapt reperat de altfel, fie din cauza scanărilor instituțiilor, fie pe radiografii considerate orice motiv.

Căutarea inițială care îi duce pe cei dragi la medic este de obicei tulburarea vizuală. Prima căutare în scolioza de cauză necunoscută este de fapt că umărul oamenilor este de fapt mai mult decât diferitele altele. Asimetria în tăietorii de umeri, gradul sânului, pliurile taliei în sus sau chiar trunchiul sunt de fapt primele tulburări grafice vizibile. Există, de fapt, dureri de spate și, de asemenea, lombalgie în 40% din cazuri. Curbele de peste 50 de grade pot duce cu ușurință la probleme de respirație.

Gradele scoliozei

Cursul de antrenament natural al scoliozei poate să nu coincidă întotdeauna. Curbura vertebrelor se poate dezvolta, rămâne exact aceeași sau chiar rar crește. O creștere de 5 grade sau chiar mai mult a coloanei vertebrale pentru curbele de peste douăzeci de grade în 2 sau chiar evaluări succesive suplimentare, precum și o creștere de 10 niveluri pentru arcuri enumerate sub 20 de niveluri sunt privite ca dezvoltare.

Curburări duble, curburi în regiunea dorsală, sex feminin, nivel mai ridicat de curbură la momentul prognozei Curbururile detectate la vârsta de 10 ani tind adesea să avanseze. Gradul de dezvoltare este de fapt extrem de scăzut în curbele sub 30 de grade. Gradele de scolioză sunt de fapt listate ca observate;

  • Distincție secvențială
  • Stadiul incipient: 0-2 ani
  • Durata juvenilă: 3-9 ani
  • Perioada adolescenței: 10-17 ani
  • Vârsta adultă: 18 ani și mai mult
  • Categorie prin poziționare

Când se aruncă o privire asupra construcției fiziologice a scoliozei, acesta poate fi identificat ca vertebre ale spatelui, gât și partea superioară a spatelui, vertebre dorsale locale, spate redus, precum și vertebre lucioase, precum și vertebre lombare locale.

Categoria înclinată

Strategiile imagistice sunt de fapt utilizate pentru certificarea scoliozei unghiulare. După tehnica rezoluției imaginii, curbura coloanei vertebrale este detectată în raport cu înclinarea. Această abordare este deosebit de utilă atunci când se optează pentru cererea de tratament medical în scolioză.

Înclinații enumerate mai jos de 10 grade: Acest nivel, care este de fapt contactat „asimetria spatelui” în limbajul clinic, efectuează cu siguranță nu au niciun fel de efect asupra sănătății și bunăstării individului. Pentru a gestiona curba, arcul trebuie să se ridice cu 10 grade. Arcurile de grad scăzut cu siguranță nu oferă un risc de scolioză pe drum, iar pacientul trebuie să fie verificat în perioade normale. Punctul vital enumerat aici este să ne dăm seama dacă scolioza a avansat sau nu. este de fapt să devină executat.

Înclinări între 20 și 40 de grade: curburele de 20 până la 40 de grade sunt de fapt și mai frecvente în adolescență. În acest grad, care este considerat de fapt scolioză moderată, în principal exercițiile fizice, terapia corporală și corsetul sunt destul de reușite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.