Asociaţia Evaluatorilor de Servicii Medicale (AESM), în parteneriat cu Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate (ANMCS), Consiliul Judeţean (CJ) Călăraşi şi Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Călăraşi organizează, în data de 21 septembrie 2018, evenimentul intitulat „Workshop despre calitate în sănătate, prezent şi viitor”. Acesta se va desfăşura în sala de şedinţe a CJ Călăraşi.

Evenimentul se adresează tuturor celor interesaţi de calitatea sistemului sanitar. Sunt invitaţi să participe: directori executivi ai Direcţiilor de Sănătate Publice, directori/preşedinţi ai CAS, manageri, medici, medici șefi de secție, directori financiari contabili, asistenți medicali, membri SMC-RMC şi alţi specialiști din sistemul sanitar românesc.

Participarea evaluatorilor de servicii de sănătate este creditată de către ANMCS cu 15 (PFC) puncte de formare continuă. Taxa de participare este de 300 de lei, aceasta incluzând accesul la lucrările workshop-ului, caiet de lucru, diplomă de participare, coffee break.

„Acest eveniment se vrea a fi unul deosebit prin modul de organizare, vor fi discuţii libere, deschise, se va răspunde la întrebările venite din partea participanţilor. Subiectele vor fi de larg interes, de la înscrierea în procedura de acreditare, modul de evaluare, standarde de acreditare,  indicatori, cerinţe, categorii de acreditare, monitorizarea post acreditare si alte subiecte de actualitate în ceea ce priveşte calitatea serviciilor medicale şi a siguranţei pacienţilor”, a transmis evaluatorul de Servicii de Sănătate al Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate, Constantin Poiană, pe o reţea de socializare.

Pentru înscrieri, persoanele interesate pot accesa următorul link: https://form.jotformeu.com/82475868020360.