Acestea nu sunt idei care să nu funcționeze

0

Cea mai bună tehnică de a încuraja pe cineva este de fapt să evidențiezi și să-și îmbunătățească punctele forte și pozitive. Fii un exemplu pentru cineva care practică îngrijirea de sine, dar, cel mai remarcabil, nu-și subliniază problemele personale.

Prin urmare, dacă sunteți de fapt cineva care are nevoie de ceva dragoste sau chiar doriți să specificați un exemplu pentru altcineva în acel moment, asigurați-vă că găsiți cum să o efectuați aici. Acestea nu sunt idei care să nu funcționeze, dar tehnici pe care le puteți folosi astăzi și care pot funcționa efectiv.

Ce este de fapt autotratamentul?

În primul rând, experții noștri o pot numi relația ta împreună cu pe cont propriu ca alternativă? Este mult mai puțin nerezonabil și mult mai corect. Având în vedere că ceea ce ne referim cu adevărat este să te uiți la tine ca și când te-ai uita la un prieten, precum și să întrebi: „Ce mai faci?” – sorin-tudor.ro

Evaluează-ți conexiunea cu propriul sine pe un interval de 1-10. (Dacă este de fapt 10, este posibil să nu aveți nevoie de niciun fel de sfaturi de auto-îngrijire!) Dacă într-adevăr vă este greu să plasați o varietate pe el, luați în considerare comportamentele pe care le considerați slabe și, de asemenea, lucrați cu toate lor. Primești un număr tot mai mare de mulțumiri în legătură cu acesta? Sau chiar performați vă simțiți puternic și capabil? Afirmați-vă singur: „Poți face asta” în loc de „De ce ar trebui să fac asta?”

Acestea nu sunt idei care să nu funcționeze

 

Luați în considerare acest lucru:

Dacă ar trebui să-ți dublezi conversația interioară — cuvintele pe care ți le-ai subliniat — ca sfaturi pentru prietenii tăi, cu siguranță ți-ar mai rămâne vreun fel de prieteni buni? Posibil că există câțiva spărgători de închisoare sau chiar, de fapt, este în regulă. Compania noastră a fost de fapt bătută de noi înșine în cele din urmă. Dar permiteți-vă să înțelegeți bine: dacă nu ți-ai făcut timp pentru conversația ta psihologică, acum este momentul să o faci.

  • De fapt, acesta nu este ceva pe care trebuie să îl neglijezi, având în vedere că este literalmente cheia succesului. Să fii de fapt închis în gândurile și sentimentele tale nefavorabile, precum și în opiniile tale; stres și anxietate, depresie, scăderea stimei de sine, scăderea încrederii în sine și, în general, o experiență de viață nemulțumită.
  • Prin urmare, cu siguranță, acest lucru este de fapt foarte important!
  • „Convorbirea de sine este de fapt cel mai bun punct. Mulți dintre echipele noastre au un dialog intern dezastruos. Îmi folosesc discuțiile interne de încurajare pentru a mă crea mai bun, mai puternic. Discuția de sine vine din încredere în sine. Nu va funcționa dacă nu o faci. nu contezi pe tine”, a spus David Goggins, un alergător de ultramaraton.

Doar cât de periculoase pot fi gândurile de fapt?

Creierul tău uman nu înțelege diferența dintre o ocazie reală și, de asemenea, o idee. De fapt, de aceea te stresezi când te gândești să vorbești sau chiar îți lasă gura apă când te confrunți cu o lămâie. Dacă discuți negativ cu propriul tău sine în fiecare zi, procesul neuronal al minții tale se va îmbunătăți cu adevărat și, de asemenea, se va transforma în acest mod de a raționa, aproape ca implicit.

Cu cât te gândești mai mult la un lucru, cu atât mai mult gândurile tale subconștiente îl vor crede cu siguranță. În acest fel, veți dezvolta subconștient o unitate de idei care susține exact modul în care veți funcționa și veți reacționa cu siguranță în fiecare zi. Acest lucru se datorează faptului că creierul uman este adaptabil; se adaptează și se adaptează. Când ne gândim exact la același gând și sentimente în mod repetat, aceste tehnici ajung să fie mai puternice și, de asemenea, ajung să fie noul obișnuit.

„Celulele nervoase care se declanșează toate împreună sunt legate între ele.” – Donald O. Hebb

Aceasta este de fapt trăsătura inițială și crucială pe care trebuie să o înțelegeți dacă doriți să aveți o conexiune foarte bună împreună cu dvs. Nu trebuie să „te îndrăgostești”, dar trebuie să aprobi pe cont propriu cu toate defectele tale, precum și să faci modele noi-nouțe cu noțiuni pozitive care te vor duce înainte.

Cum pot să recunosc ceea ce îmi subliniez de fapt?

Concentrarea asupra a ceea ce te consulți cu tine însuți necesită schimbarea accentului de la globul exterior la lumea interioară, conversație interioară sau chiar conversație mentală. Acest lucru este dificil de realizat, dar posibil. Un lucru bun este de fapt dificil, precum și provocator pentru majoritatea echipei noastre, din cauza faptului că nu este un lucru pe care experții noștri îl învață la universitate sau de la părinții noștri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.