începe să ascultați

0

Mai jos sunt enumerate câteva tehnici pentru a începe să ascultați:

1. Începeți tastarea.

Luați un pix și hârtie și, de asemenea, compuneți orice vă trece prin minte. Câteva preocupări: „Îmi doresc să pot simți cu adevărat mult mai puțin, chiar mai mult” sau „Ceea ce m-a deranjat de fapt în ultima vreme…”.

Analizează fiecare lucru mic pe care îi spui în fiecare zi. La ce senzații și sentimente te-ai gândit recent? Care sunt sau sunt de fapt punctele care vă îngrijorează? Ce te face încântat? BLOG Un specialist vă poate ajuta cu ușurință în astfel de lucruri, cu toate acestea, puteți face acest lucru singur, pe măsură ce deveniți mult mai conștienți, identificându-vă noțiunile și emoțiile.

2. Meditează.

Dacă vă este dificil să compuneți, puteți începe cu meditație, precum și cu antrenamente de respirație. Reflecția este o tehnică de schimbare a undelor cerebrale care vin de la Beta la Alpha, ceea ce sugerează că putem accesa cu ușurință software-ul de sistem al gândurilor noastre. În acest caz, echipa noastră se îndreaptă către etapa de digestie a restului și a alimentelor și minimizează efectele îngrijorării, precum și ale cortizolului.

Ciudat sau chiar confortabil pentru a vă limpezi gândurile Nu trebuie să fiți nevoit să luați poziția de sforăit.

Treceți într-un mediu liniștit, porniți o coloană sonoră excelentă pe Spotify sau chiar pe Youtube și începeți prin a acorda atenție respirației. Contează la 5 și renunță la 7. Puteți adăuga cu ușurință câteva reguli pentru a le spune cu voce tare, cum ar fi „eliberare” și, de asemenea, să vă lăsați mintea să se întoarcă. (Totuși trebuie să-l aduci înapoi când descoperi că se rătăcește și mult.).

„De fapt, reflecția nu este o modalitate de a tăce gândurile. Este de fapt o tehnică de a pătrunde în mutitatea care este deja cu siguranță acolo, ascunsă sub cele 50.000 de gânduri și sentimente pe care individul normal le crede în fiecare zi.” – Deepak Chopra.

Acest lucru devine mult mai ușor în timp. Când recunoști ceea ce susțin de fapt noțiunile tale, poți înceta o emoție fără a o semnifica. Amintiți-vă întotdeauna, feedback-urile noastre la aceste situații, precum și modul în care le recunoaștem pe toate, pot declanșa diferite tipuri de stări emoționale.

3. Începerea utilizării termenilor motivaționali.

Plasați-le acolo unde cu siguranță le veți vedea pe toate zilnic. La telefon sau la oglindă. Cunoaște-ți creierul pentru a observa încurajarea pozitivă. Făcând aceasta este o tehnică fantastică pentru a începe să ruinezi oricare dintre procesele negative ale organelor nervoase pe care le folosești de prea mult timp.

4. Dieta si exercitiile fizice.

Știm că exercițiile fizice, precum și sănătatea și nutriția sunt bune pentru noi, așa că dacă cu siguranță nu ești, începe de undeva. Este vorba atât de pe cont propriu, cât și de sistemul dumneavoastră corporal, prin urmare reduceți glucoza și carbohidrații procesați, creșteți grăsimile în exces sănătoase și echilibrate, precum și legumele, creșteți proteinele slabe sănătoase și începeți să transpirați. Fiecare dintre acestea te va face mai puțin vulnerabil la atitudinea negativă și, de asemenea, îți va lua hormonii corporali cu tine.

Aceste tactici merită timpul tău. Deocamdată, nimeni nu poate fi considerat responsabil pentru legătura ta cu tine. Da, oamenii pot influența cu siguranță metoda pe care o vezi pe cont propriu, dar asta este de fapt doar dacă le lași. Luați o conversație cu propria persoană și revendicați-vă aprobarea pentru ca ceilalți să vă afecteze negativ și stabiliți-vă intenția de a avea o conexiune excelentă cu dvs. Cu siguranță nu numai că oamenii din jurul tău încep să descopere, dar performanța ta se va îmbunătăți în fiecare parte a stilului tău de viață.

  • Cu siguranță nu a existat niciodată o oportunitate mai bună de a începe decât carantina! În stresul vieții, dacă ați început să vă simțiți de fapt epuizat și, de asemenea, obosit psihic, poate fi timpul să vă îngrijiți pe cont propriu.
  • Mai jos sunt de fapt 10 moduri frumoase de a te descurca pe cont propriu.
    Este de fapt incredibil de crucial să luați un tratament excelent al corpului, minții și simțurilor în fiecare zi, cu siguranță nu doar atunci când sunteți bolnav.
  • A descoperi să consumi drept, să reducă stresul și anxietatea, să faci exerciții de rutină și, de asemenea, să iei pauze atunci când ai nevoie de ele sunt de fapt cheia de boltă a îngrijirii de sine și, de asemenea, te poate ajuta să fii bine echilibrat, fericit și durabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.