Am aflat să-mi ascult cu atenție conștiința

0

Pentru că am început să mă gândesc pe cont propriu în acest fel, s-au întâmplat schimbări minunate în stilul meu de viață și, de asemenea, rămân să o facă. Aș dori să împărtășesc lista mea privată enumerată aici astfel:

Observ timpul în care dorm zilnic de când am recunoscut că dacă mă odihnesc mai puțin www, timpul mi se pare un chin.

Încerc să nu dețin multe dulciuri în ceea ce mănânc, deoarece îmi poate întoarce nivelul zahărului din sânge și mă poate crea iritabil. Fac curat unde locuiesc și eu în mod obișnuit, având în vedere că am recunoscut că, deși disprețuiesc să te spăl casa ta, pe termen lung, a sta într-o zonă ordonată îmi creează o experiență mai bună de fiecare dată.

Mă feresc de situații sau oameni în care locuința în sau în apropierea motivelor (puțin sau chiar uriașe) mă doare burta. Am aflat să-mi ascult cu atenție conștiința și, de asemenea, să o urmez, obișnuiam să nu fac aproape nimic pentru a o păstra tăcută.

Am aflat să-mi ascult cu atenție conștiința

“Nu” este de fapt o propoziție cuprinzătoare. Nu este nevoie de o ilustrație în cele din urmă. Dacă nu intenționez, nu trebuie să dau o descriere în niciun caz. Comportament bun, responsabilități, presiune socială etc., toate în afară. Doar nu.

De fapt, am eliminat unele cuvinte pe care le-am folosit în timp ce vorbeam cu mine din dicționar și continui să realizez acest lucru (accept, de fapt a fost cel mai greu). „Ce idiot!”, „de ce ai făcut asta?”, despre care obișnuiam să menționez în discuții jignitoare împreună cu mine. Opinii, pareri directe: “este greseala ta!” „Acest lucru nu s-ar fi întâmplat dacă nu ai fi făcut-o făcând asta.” Aproape orice cu sufixul -trebuie-trebuie: „nu ar trebui să fii trist, de fapt nu există nimic de care să te stresezi”. Îndepărtându-mi propriile sentimente: „nu suspină enumerate mai jos”, „deci prost”. Și, de asemenea, așteptări nelimitate: „trebuie să știi exact cum să faci”, învățarea ta, etichetele tale o cer”.

Țin la distanță persoanele care mă ușurează împreună cu grijă, afecțiune și, de asemenea, respect provenind de la oamenii din jurul meu, care caută un loc în care să-și sufle substanța otrăvitoare sau chiar pe care mă cizmez când cad. (Prin urmare, sunt mult mai multe fete în viața mea.

Și, de asemenea, încerc să fiu într-o conexiune pasională nou-nouță, sinceră, liberă și neprevăzută împreună cu ele. Relațiile pe care experții noștri le creează făcând acest lucru hrănesc și îmbunătățesc ambele margini. . Pentru prima dată, am știut de ce sunt atât de speriați de femei.se naște de fapt o putere.).

  • Nu pot împărtăși întotdeauna fiecare lucru mic vorbind, sau nu intenționez să o fac. În fiecare dimineață (cu siguranță nu seara) compun obișnuit, o pagină sau două. În aceste ședințe, la care contactez vărsăturile creierului/inimii, îmi revars senzațiile interioare pe o hârtie.
  • Acestea sunt de fapt, cu excepția oricărui individ pe care trebuie să-l verifice, sunt de fapt pentru mine să le găsesc departe de mintea mea, poate puțină înțelegere personală, poate puțină purificare. Posibil este pur și simplu un cor de ghizi interiori.
  • Datorită acestor „vărsături”, nu „vomit” pe oameni în decursul zilei și îmi gestionez mult mai bine conexiunile. La fel, acestea sunt de fapt tratamente minunate pe care le puteți găsi pe cont propriu, din confortul proprietății mele și gratuit!

Veți aprecia că nu am inventat nimic din acestea. Nici măcar nu am ajuns la această conștientizare. Sprijinul, îndrumarea și experiențele împărtășite ale femeilor din jurul meu m-au dus în această călătorie. Apoi fiecare femeie cu care mi-am împărtășit propria călătorie mi-a adăugat ceva. Uneori am putut să văd ceva în mine însumi pe care nu-l puteam vedea, alteori am învățat un nou mod de a „mă uita la mine”. Mi-a fost bine să știu că uneori nu sunt singur, că toți trăim asta, că vârsta nu înseamnă nimic, că învățăm și devenim frumoși la fiecare vârstă.

Când se referă la a ști exact cum să ai grijă de tine ca femeie, există de fapt multe lucruri pe care le poți face pentru a deveni cea mai bună versiune a ta.
De obicei, fetele învață cum să aibă grijă de tineri, dar și de bărbați, dar când afli cum să ai grijă de tine singur ca femeie? ÎN PREZENT!

Îngrijirea de sine ca fată este disponibilă în numeroase tipuri.

De la răsfăț până la apărarea pentru sine, precum și chiar mai mult. Există modalități nelimitate de a-ți pesa de propriul sine ca femeie, precum și de a fi de fapt cel mai ideal pe care ai putea fi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.