Vitamine și suplimente pentru el primăvara

0

Primăvara, experții noștri sunt de fapt foarte expuși riscului de a ne reduce starea de spirit, experții noștri se epuizează și sunt pur și simplu stresați. În consecință, costă să luați vitaminele B (de exemplu, vitamina B6 și, de asemenea, vitamina B12). Au un efect excelent asupra sistemului nervos, scad tensiunea, precum și întăresc starea de spirit. Conținutul lor web ridicat este format din nuci, ouă, carne de porc, fasole și lactate.

Sezonul de primăvară este momentul perfect pentru o activitate fizică îmbunătățită. Vitaminele și mineralele care readuc energie după sezonul de iarnă vor ajuta cu siguranță la începerea acestuia. Unul dintre ele este de fapt ginseng, care scade complet indicatorii solstițiului de primăvară, cu toate acestea, crește cu succes apetitul sexual.

Cu probleme de eficacitate, mineralul de magneziu va fi, de asemenea, o opțiune excelentă, ajutând performanța adecvată a masei musculare și, de asemenea, accelerând metabolismul împreună – WWW. Bărbații care practică sport pot folosi suplimente de creatină, care oferă energie, rezistență și, de asemenea, crește în greutate corporală subțire.

vitamina

Bărbații de multe ori decât fetele se confruntă cu ulcere abdominale, care sunt deosebit de frustrante în primăvară. De aceea, costă să ajungă la vitamina U, adică o substanță chimică care are un rezultat favorabil asupra, pentru a numi câteva, asupra mucoasei gastrice.

Vitamine și suplimente pentru ea primăvara

Acidul folic este asociat în principal cu sarcina. Desigur, ar trebui să fie folosit în timpul sarcinii și, de asemenea, atunci când încercați să rămâneți gravidă un copil. Cu toate acestea, devine, de asemenea, vital pe tot parcursul solstițiului de primăvară, susținând eficient rezistența și asistând în meciul împotriva anemiei. De asemenea, merită să luați fier, a cărui deficiență poate provoca oboseală, migrenă, precum și o scădere a imunității.

Căderea părului, unghiile slabe, stratul de piele uscat…

Primăvara, această problemă are efect asupra multor doamne. Biotina, denumită și vitamina H sau B7, va ajuta cu siguranță la menținerea în formă a părului, a unghiilor și, de asemenea, a stratului de piele. La rândul său, niacina, adică vitamina PP sau chiar B3, este un ajutor de încredere pentru ciclul menstrual agonizant, gastrită neatractivă, acnee sau migrenă – un astfel de supliment va fi cu siguranță excelent pentru pierderea imunității de primăvară și slăbirea sistemului corporal.

Minerale și vitamine pentru micuț primăvara.

În cazul copiilor în primăvară, cel mai important merită să aibă grijă de imunitate. Micuții înregistrează cu ușurință un răcoare, iar, de asemenea, climatul incert este propice pentru tot felul de boli. Sunt recomandate vitaminele C, E si An, este bine sa ne asiguram si un nivel corespunzator de vitamina D, ale carei insuficiente sunt comune in climatul nostru.

Printre suplimentele pentru cei mai tineri, costă să le evidențiem pe cele împreună cu vitamina K și vitamina D. Vitamina K este responsabilă de, și multe altele, pentru un cheag de sânge adecvat și, de asemenea, vitamina D pentru dezvoltarea echilibrată a oaselor. țesuturi și dinți.

Alte recomandari pentru o primavara sanatoasa si echilibrata.

Dacă echipa noastră vrea să experimenteze primăvara plină de energie, permisul pune în aplicare câteva reguli simple. Să ne concentrăm atât asupra activității fizice, cât și asupra acțiunii în noul cer, din cauza cărora compania noastră va dobândi rezistență și, de asemenea, va suplimenta deficiențele de vitamina D. O dietă cu tonuri deschise, plină de vitamine și minerale, precum și consumul de multe lichide sunt incredibil de esențiale.

În prezent, merită să ajungeți la legume ecologice, pline cu elemente favorabile. În timpul solstițiului de primăvară un negru, permiteți-vă să încercați să nu suprasolicitați și să dormiți îndelung – permiteți-i să oferim sistemului corpului timp să se adapteze la noul anotimp.

Primăvara este o perioadă uimitoare și mult așteptată a anului, dar punctul ei de pornire este de fapt deosebit de dificil pentru corpul nostru fizic. Vitaminele și mineralele adecvate vor ajuta cu siguranță la completarea deficitului de după iarnă, precum și la refacerea vitalității.

  • O minte sănătoasă rămâne într-un corp fizic sănătos și echilibrat – cu siguranță înțelegeți asta, așa că este oportunitatea de a începe să vă comportați!
  • Durata de primăvară, când toată natura revine la viață după sezonul de iarnă, este un moment bun pentru a avea grijă de corpul tău.
  • Zilele sumbre și răcoroase ți-au compromis corpul și, de obicei, te pun într-o stare de spirit mizerabilă.

Prin urmare, nu stați în jur și creșteți-vă energia electrică în stilul de viață odată cu creșterea nivelurilor de temperatură! Exact cum să te descurci cu asta? De fapt, nu este absolut nimic complicat. Este suficient să faci câteva schimbări nebunești în regimul tău de zi cu zi și, de asemenea, vei vedea rapid că ai și mai multă dorință de trăit, te simți mai bine, iar corpul tău fizic ajunge să fie mai în formă și mult mai superb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.