Fii activ in afara…

0

Primăvara înseamnă nu doar niveluri mai mari de temperatură, dar și timpi mai lungi. Ore suplimentare de iluminare organică ar trebui să fie folosite efectiv pentru efort fizic. Vremea din afara ferestrei de acasă vă va motiva cu siguranță să vă mutați în aer liber un număr tot mai mare de frecvent.

Aceasta este de fapt oportunitatea perfectă pentru alergare, nordic walking, plimbări lungi, plimbări cu rolele sau ciclism.

Exercitarea chiar și cea mai elementară activitate spFii activ in afara…ortivă are o mulțime de avantaje. Cu siguranță, vă va permite să reduceți treptat cantitatea de țesut adipos din corp fizic care continuă să existe după iarnă și – sorin-tudor.ro, dintr-o dată, va forma cu siguranță oase, articulații și țesuturi musculare.

În plus, cu siguranță vei oxigena organismul, ceea ce cu siguranță va întări funcționarea tuturor organelor corpului. Prin urmare, veți diminua cu siguranță amenințarea bolilor societății și, de asemenea, vă veți oxigena atât mintea, cât și inima. Amintiți-vă că sarcina exterioară este în plus o cheltuială pentru bunăstarea mentală. Cu siguranță va regla nivelul agenților hormonali, va minimiza anxietatea, va întări starea de bine și, de asemenea, va minimiza pericolul depresiei.

… sau chiar antrenament în casă

Fii activ in afara...

Cu toate acestea, dacă un lucru vă împiedică să părăsiți casa noastră și să alergați în parc, costă să faceți performanță în casă. Cu toate acestea, cel mai important lucru este de fapt să vă mențineți tonifiat, să vă relocați corpul fizic și, de asemenea, împreună să vă eliberați mintea.

Pentru un antrenament fără riscuri și, de asemenea, eficient în casă, tot ce trebuie să aveți sunt dispozitivele potrivite. Instrumente de antrenament ușoare și eficiente ar putea fi găsite, de exemplu, în Centrul reprezentativ al lui Ewa Chodakowska.

Apropo, puteți folosi o cantitate considerabilă de sfaturi pentru antrenamente eficiente pe care le sugerează celebrul antrenor personal. În acest fel, aveți șansa de a vă întări forma generală, dar, de asemenea, să creați o parte a detaliilor sistemului corpului. De fapt, este excelent să alegi antrenamente adaptate nevoilor și capacităților personale. Datorită acestui fapt, te vei asigura că le poți face corect, iar rezultatele te vor încânta total!

Apreciază soarele

Acestea fiind spuse, efectuați cu siguranță nu ignorați starea în aer liber. De fapt, nu se referă doar la mișcare, dar și la oxigenarea sistemului corpului, precum și expunerea la lumina soarelui, care te hrănește împreună cu vitamina D. Și vitamina D crește imunitatea și are un impact bun asupra activității sistemului cardiovascular. .

Controlează hipertensiunea arterială și stimulează producția de celule albe și roșii din sânge. Vizibilitatea constantă la lumina soarelui îmbunătățește, de asemenea, producția de melatonină, ceea ce are ca rezultat un somn mai puțin complicat, precum și o recreștere mai utilă în timpul odihnei. În plus, soarele are un rezultat pozitiv asupra funcționalității creierului uman, precum și oxigenarea stimulează concentrarea și mintea. În plus, lumina soarelui în doze mici are un efect bun asupra problemei pielii.

Cu toate acestea, aveți grijă de securitate față de efectele dăunătoare ale razelor UV și folosiți produse cosmetice împreună cu un filtru. Sezonul de primăvară este de fapt, de asemenea, o perioadă fericită pentru a utiliza lucrările de pregătire a dietei, care vor aduce înapoi strălucirea pielii și, de asemenea, strălucirea după iarnă.

Ocupă-te de planul tău de dietă

O dietă sănătoasă și echilibrată este unul dintre cele mai bune elemente esențiale ale unui mod de viață bine echilibrat. Dacă vrei să te ocupi de starea bună a corpului tău fizic, ar trebui să îi oferi în mod frecvent toți nutrienții necesari. Precum și momentul în care apar legume și fructe noi în Polonia este cea mai bună oportunitate pentru asta! În primul rând, utilizați cadourile native ale naturii. Ajunge la ridichi noi, patrunjel, botwinka.

Pregătiți feluri de mâncare împreună cu spanac verde, măcriș, roșii domestice, morcovi sau guli-rabe. Efectuați cu siguranță nu vă limitați să mâncați fructe poloneze, inclusiv căpșuni, zmeură, toate sortimentele de afine și, de asemenea, coacăze. Puteți să le utilizați cu ușurință în rețete, să le ușurați pe toate ca alegere pentru alimentele zaharoase, să faceți băuturi departe de ele. Nu trece cu vederea faptul că în mesele tale constă în grăsimi sănătoase și echilibrate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.