Pilates poate provoca răni?

0

După ce începeți Pilates, durerile de spate și de gât s-ar putea ridica. Pentru a opri acest lucru, în primul rând, trebuie să aveți mușchii abdominali și gâtului foarte dur. Când acești mușchi cu siguranță nu sunt suficient de solidi, există o contracție prea mare a mușchilor spatelui și umerilor, precum și o grămadă pe spate.

Dacă spatele și talia sunt împovărate – www, exercițiul trebuie să fie de fapt ajustat. De fapt, este de mare importanță să protejăm axa neutră a vertebrelor în timpul activităților. Activitățile necorespunzătoare pot crea tensiune și, de asemenea, suprasolicitarea coloanei vertebrale reduse.

Antrenorul personal trebuie să fie de fapt priceput cu privire la aceste probleme, precum și să recomande exerciții în pozițiile de protecție a gâtului, precum și a secțiunii mediane.

Căderile sau traumatismele pot duce la fracturi vertebrale. Deși un număr dintre aceste leziuni personale nu necesită cu siguranță o intervenție chirurgicală, fisurile considerabile trebuie de fapt rezolvate prompt și, de asemenea, corect. Întârzierea tratamentului în fracturile uriașe ale coloanei vertebrale poate induce complicații severe de durată.

Fracturile sau luxațiile osoase datorate ciocnirilor și leziunilor minore sunt de fapt observate în mod regulat la clienții cu osteoporoză. Osteoporoza sau chiar slăbirea țesuturilor osoase pot declanșa cu ușurință traume majore și în accidentele de bază.

Pilates poate provoca răni?

Fracturile oaselor vertebrale pot duce la rezultate remarcabil de severe, deoarece afectează modelele nervoase care trec prin coloana vertebrală, precum și bărcile critice și, de asemenea, organele din jurul acesteia. 70% din fisurile coloanei vertebrale au loc la nivelul vertebrelor dorsale și, de asemenea, a spatelui, 5-10% la vertebrele cervicale, restul în cealaltă porțiune a spatelui.

În cazul unei paralizii limitate, mai ales atunci când se constată că depresia avansează treptat, intervenția chirurgicală este de fapt absolut la fel de necesară. La mulți dintre acești pacienți, se poate obține o recuperare totală sau chiar realizată practic.

Vertebrele și, de asemenea, machiajul coloanei vertebrale
Permiteți să evaluăm pe scurt structura coloanei vertebrale pentru a recunoaște problema fracturii coloanei vertebrale un pic mai bine. Spatele este compus din treizeci și trei de țesuturi osoase denumite vertebre, care sunt legate între ele prin celule blânde, articulații și plăcuțe intervertebrale (disc).

Acest lanț de vertebre formează un cadru de susținere care permite corpului nostru să stea în picioare și, de asemenea, să transfere toate instrucțiunile (aplecarea în față, în sens invers, numărând pe laterale). Mai mult, în spatele fiecărei vertebre există un inel de construcție osoasă prin care trece coloana vertebrală, iar acestea protejează măduva spinării.

Măduva spinării are țesut nervos care asigură relația dintre creierul uman, precum și brațele, trunchiul și, de asemenea, picioarele inferioare și, de asemenea, aduce ordine care vin din creierul uman în aceste locații. Prin acțiuni similare cu un cablu electric;

Ne permite să funcționeze mâinile și brațele, pantofii, precum și picioarele, precum și caracteristicile noastre fizice. De asemenea, ajută echipa noastră să inhaleze, reglează funcțiile de pipi și fecale.

Ce sunt de fapt leziunile personale la spate?

Accidentele coloanei vertebrale pot varia cu ușurință de la leziuni ușoare ale țesuturilor moi până la fracturi ale spatelui și, de asemenea, accident ale coloanei vertebrale. Fracturile și deconexiunile coloanei vertebrale pot duce la traumatisme ale coloanei vertebrale și, prin urmare, la depresie.

Terapia leziunilor personale ale coloanei vertebrale diferă în plus în funcție de gravitatea cazului. Unde apar fracturile oaselor din spate?

5-10% dintre fracturi apar la nivelul vertebrelor cervicale, 70% la vertebrele dorsale și lombare, precum și restul în locațiile inferioare. Una dintre cele mai frecvent rănite regiuni este de fapt a 12-a vertebră dorsală și prima vertebră lucioasă, unde vertebrele dorsale și cele ale spatelui se îndeplinesc, în cea mai bună zonă a telefonului mobil a vertebrelor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.