Fractura osului spatelui Ce tratamente pot fi aplicate?

0

Corset sau chiar Terapie cu ipsos. O dependență este esențială pentru vindecarea fisurilor. Procedura cu corset sau chiar gips este aleasă mai ales în fisurile de compresie, la pacienții fără accident medular și leziuni ale țesutului conjunctiv neted.

Scopul este de fapt de a vindeca fractura cu fixare externă, pentru a preveni ruperea mai multă a vertebrelor și a afecta coloana vertebrală și pagina principala, de asemenea, progresia cocoșului. Perioada de gips sau chiar corset acoperă în general o perioadă de 3 luni.

Mașini și, de asemenea, Fusion.

Este fixarea și înghețarea coloanei vertebrale defectuoase folosind resurse metalice. Această procedură se poate face dinspre fața sau din spatele coloanei vertebrale, ocazional ambele margini trebuie să devină înghețate, în timp ce combinația poate dura luni de zile.

Fractura osului spatelui Ce tratamente pot fi aplicate?

În același timp, bucăți de țesut osos care presează coloana vertebrală la clienți împreună cu accidentul coloanei vertebrale pot fi scăpate în timpul intervenției chirurgicale. Este de fapt tehnica de procedură de alegere în fracturile de explozie în care celulele combinative posterioare sunt rănite fără accident neurologic, precum și, de asemenea, una în cealaltă fracturi explozive, fracturi sau deconexiuni de fractură cu traumatisme nervoase.

Vertebroplastie și cifoplastie.
Este de fapt o strategie de terapie minim intruzivă care poate fi aplicată în unele fisuri de strângere alese, oase fragile sau chiar fracturi legate de tumori, precum și în unele fracturi sparte. Poate fi administrat sub anestezie regională. Se bazează pe conceptul de poziționare a cimentului-cușcă de titan pentru a pătrunde în coloana vertebrală împreună cu ace mari cu mici lacerații care urmează să fie făcute pe stratul de piele și, de asemenea, pentru a corecta și a stimula fractura.

Chirurgia fracturilor coloanei vertebrale.

2 metode chirurgicale primare sunt utilizate în fisurile din spate: decompresie. În această procedură specială, afectarea nervilor este de fapt eliminată. Pentru aceasta, diferite alte celule, cum ar fi țesuturile osoase, ligamentele și, de asemenea, discuri care apasă pe celulele nervoase sunt efectiv eliminate. Poate fi necesară și o aplicație de stabilizare care oferă constant dependență. Această strategie poate avea un impact eficient asupra recuperării nervilor și poate crește probabilitatea de reabilitare din mișcări.

Acestea fiind spuse, deși nu toată depresia este de fapt vindecată complet prin intervenție chirurgicală, uneori poate crește cu ușurință rata de recuperare.

Stabilizare. Șuruburile și, de asemenea, stâlpii sunt frecvent utilizate pentru a repara fracturile la nivelul vertebrelor. Această solicitare le permite clienților să își mute o oportunitate mai scurtă și să înceapă studii de recuperare.

Dacă persoanele efectuate nu prezintă leziuni corporale suplimentare, probleme abdominale și bronhice, metoda de reabilitare poate fi începută cu a patra oară după operație. Indiferent dacă există de fapt o îmbunătățire a recuperării nervilor sau depresie după intervenția chirurgicală, această procedură va avea loc în câteva luni, așa că pacienții ar trebui să înceapă tratamentul imediat, mai degrabă decât să aștepte recuperarea.

Procesul de recuperare după operația de fractură osoasă a coloanei vertebrale ecou astfel:

  • Pacientul este efectiv mobilizat în mod controlat prin creșterea timpului următor al procedurii chirurgicale.
  • Puteți fi expulzat în a treia sau a patra zi.
  • După a treia săptămână completă, el poate ieși din casa ta într-un mod controlat.
  • După a patra săptămână, el poate vizita universitatea într-o manieră compusă și, de asemenea, poate efectua antrenamente corporale ușoare (bandă pilates, ușoară). Se poate plimba cu ușurință nelimitat, poate trage piscina sau chiar oceanul pentru a se răcori.
  • De la finalizarea celei de-a doua luni, poate folosi mijloacele de transport în comun (constând în autobuzul colegiului).
  • De la sfârșitul celei de-a treia luni, ei își pot continua viața obișnuită de zi cu zi fără prevederi (cu excepția sarcinilor proprietății și, de asemenea, a instituțiilor, activități sportive) și, de asemenea, pot face alergare personală ușoară, precum și înot pentru funcții sportive.

Începând cu sfârșitul celei de-a șasea luni, poate face curse și alte sporturi personale (sporturi cu rachetă și așa mai departe, nu în scopuri de competiție), precum și poate folosi cu ușurință biciclete fără sfârșit fără concurență.
Chiar după primul an, după ultimul management al regimului, este externat în afara sporturilor de luptă și mai ales activităților periculoase (parașuta, sărituri bungee etc.). Ce să mănânci, ce să consumi

Oamenii, împreună cu depresia coloanei vertebrale, trebuie să bea cel puțin 3 litri de lichid o dată și, de asemenea, să consume sănătos și echilibrat dacă doriți să-și desfășoare sistemul urinar și, de asemenea, funcțiile intestinale într-un mod sănătos și echilibrat.

Mese sanatoase;

– Trebuie consumat un sortiment abundent de produse alimentare
– Ar trebui consumate mese fibroase.
– O mulțime de legume și fructe trebuie consumate efectiv.
– O mulțime de mâncăruri grase și dulci nu ar trebui să fie consumate efectiv – în special dacă persoana are probleme în a fi de fapt obeză.

Mâncărurile grosiere, inclusiv legume, fructe, fasole și, de asemenea, orez, permit intestinelor să se curețe într-o metodă bine echilibrată, fără a necesita laxative sănătoase

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.